
وردپرس چیست؟
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) متن باز (open source) تحت وب و رایگان میباشد، شما با این نرمافزار مدیریت محتوا میتوانید محتوا و مطالب سایتتان را بهراحتی مدیریت کنید.
با استفاده از وردپرس میتوان گونههای مختلفی از وبسایت را ساخت. وردپرس شامل تعداد زیادی قالبهای متنوع و پوستههای وردپرسی است همچنین افزونههای وردپرس به شما کمک میکند تا بخشهای مختلفی را به سایت خود اضافه کنید. شما میتوانید با استفاده از وردپرس یک سایت را بدون نیاز به مهارت برنامهنویسی یا کمک گرفتن از برنامهنویس راهاندازی کنید.
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای چندمنظوره است که با زبان PHP برنامهنویسی شده و شما میتوانید با آن انواع سایتهای وبلاگی، شخصی، فروشگاهی، شرکتی و هر نوع سایت دیگری را راهاندازی کنید.
از ویژگیها و قابلیتهای خوب وردپرس میتوانیم به موارد زیر بهصورت خلاصه اشارهکنیم:
امنیت بالا، سئوی قوی، رسپانسیو یا همان واکنش گرا بودن سایت (یعنی سایت شما در صفحهنمایشهای مختلف و در ابعاد مختلف بهدرستی نمایش داده میشود و کاملاً با همهی گوشیهای هوشمند سازگار میباشد)، سازگار بودن با زبان فارسی، بهروزرسانیهای پیدرپی برای رفع باگها و مشکلات امنیتی، قابلیت بکآپ گیری (گرفتن نسخه پشتیبان از سایت) و انتخاب کردن قالب دلخواه با توجه به حجم بسیار زیاد قالبها
اکثر سایتهای دنیا از وردپرس استفاده میکنند. طبق آخرین آمارها بیش از 30% از سایتهای جهان از وردپرس استفاده میکنند که این آمار خوبی است و نشاندهنده محبوبیت این سیستم مدیریت محتوا در بین سایتهای جهان است. از سایتهایی که از وردپرس استفاده میکنند، میتوان از وبلاگ فیسبوک و سایت AngryBirds و Google Ventures و سایت کوکاکولا و NY Times نام برد. وردپرس بیش از سیزده سال است که در حال فعالیت بوده و تا امروز بیش از ۵۰ میلیون وبسایت از وردپرس استفاده میکنند.
وردپرس از امنیت بسیار بالایی برخوردار است. اما امنیت یک مسئله نسبی است و هیچوقت صد در صد نخواهد بود. به همین دلیل وردپرس هرروز مشکلات را بررسی میکند و در بهروزرسانی رفع میکند. علاوه بر تیم وردپرس، برنامهنویس های زیادی در جهان هستند که روی امنیت وردپرس کار میکنند. علاوه بر اینکه وردپرس بهخودیخود تا حد زیادی ایمن است، افزونههایی نیز برای ایمنتر کردن سایت وجود دارد. از طریق آنها میتوانید تا حد زیادی سایت خود را امن کنید.
قالبهای وردپرس شکل کلی وبسایت شمارا نمایش میدهد. این قالبها تنوع خیلی زیادی دارد، که شما با توجه به نیاز خود میتوانید یکی از آنها را رایگان استفاده کنید. البته قالبهای غیر رایگان پیشرفتهتری هم وجود دارد، که با توجه به نیاز خود میتوانید از آنها استفاده کنید. این قالبها به سلیقه شما در هر جای سایت شما به نمایش میآیند و شما با هر فونت، سایز و رنگی میتوانید آنها را جایگذاری کنید. با استفاده از قالبهای وردپرس شما میتوانید هر نوع سایتی را به وجود بیاورید (فروشگاهی، شرکتی، خبری و هر سایت دیگری که فکرش را بکنید).
ترتیب یادگیری دوره ها:
- وردپرس
- ووکامرس (فروشگاه اینترنتی)
ووکامرس
اگر به دنبال رونق هرچه بیشتر کسبوکار خودتان هستید و میخواهید یک کسبوکار اینترنتی موفق داشته باشید بدون شک به یک افزونه برای کمک به خود دراینباره نیاز دارید. انتخاب یک افزونه مناسب برای کسبوکارهای فروشگاهی میتواند به شما در امر رونق دادن هرچه بیشتر فعالیتهایتان کمک کند. درواقع آینده کسبوکار اینترنتی شما تا حد زیادی وابسته به افزونههایی است که شما بهدرستی آنها را انتخاب کردهاید. یکی از افزونههایی که میتواند انتخاب بسیار درستی در این مورد باشد و در موارد بسیاری به شما کمک کند افزونه رایگان WooCommerce یکی از قدرتمندترینهای فروشگاهسازهای وردپرس است.
(از ویژگیهای ووکامرس میتوان بهرایگان بودن، محاسبه مالیات، فروش محصولات مختلف و گزارشات فروش و درآمد اشاره کرد)
شما با استفاده از این افزونه میتوانید محصولات مختلف خودتان را تعریف و دستهبندی کنید، برای هر محصول عکس، توضیح و قیمت تعریف کنید. علاوه بر آن امکان ایجاد درگاه پرداخت نیز در این افزونه موجود میباشد.
سرفصل های آموزشی